Зачленете се во нашиот Клуб

Имаме неколку видови на цена,за да можиме да ги удоволиме сите вкусови на младите таленти кои сакаат да станат повеќе од тоа што мислат дека можат да достигнат.


1500 ден. месечно Членарина

Месечна Членарина

 • Најмалку 2 термини неделно тренинг
 • Работа со врвни стручни лица
 • Слика на веб страната
 • Учество на пријателски натпревари
Станете Член Денес

30% Попуст Самохрани Родители Членови на МИНУС-ПЛУС

Месечна Членарина

 • Најмалку 2 термини неделно тренинг
 • Работа со врвни стручни лица
 • Слика на веб страната
 • Учество на пријателски натпревари
Станете Член Денес

40% Попуст Фамилијарно Членство

Месечна Членарина

 • Најмалку 2 термини неделно тренинг
 • Работа со врвни стручни лица
 • Слика на веб страната
 • Учество на пријателски натпревари
Станете Член Денес