Нашата Академија

Сакаме,работиме и главна цел е стабилен и силен ракометен клуб.Станете дел од тимот што креира шампиони.Ракометна Академија Алушовски


Тренери

Благојче Весиќ

Тренер
Ние во Академија Алушовски сме многу горди што имаме можност да бидиме дел од историјата за создавање на врвни ракометари

Стевче Алушовски

Основач/Тренер
Спортист за мене е тој што ќе истрча од терен и навистина не можеш да кажеш дали победи или изгуби,заради неговата гордост и достоинство што го носи со себе


Членови

Име и Презиме

Училиште

Име и Презиме

Училиште

Име и Презиме

Училиште

Име и Презиме

Училиште

Име и Презиме

Училиште

Име и Презиме

Училиште

Име и Презиме

Училиште

Име и Презиме

Училиште

Име и Презиме

Училиште

Име и Презиме

Училиште


Име и Презиме

Училиште

Име и Презиме

Училиште

Име и Презиме

Училиште

Име и Презиме

Училиште

Име и Презиме

Училиште

Име и Презиме

Училиште

Име и Презиме

Училиште

Име и Презиме

Училиште

Име и Презиме

Училиште

Име и Презиме

Училиште