ЛОКАЦИЈА

Ракометната академија тренинзите ги изведува во школските сали во пет основни  училишта кои се означени на мапата, доколку сакате да не контактирате ве молиме пополнете ја електронската форма.

Вашето Име (*)

Е-Пошта (*)

Предмет на Порака

Порака