3 Results for month: 03/2017

НОВО ЛЕТО, НОВО ДРУЖЕЊЕ ВО МАВРОВО

НОВО ЛЕТО, НОВО ДРУЖЕЊЕ ВО МАВРОВО Од 19 до 25 јуни на падините на Маврово ќе се одржи третиот ракометен летен камп во организација на „Академија Алушовски“. На старата локација, со проверен тим, ... More

Пријавување за третото издание на летниот камп „Маврово 2018“

Од среда, 26.03.2018, започна пријавувањето за новата, четврта, сезона на летниот камп „Маврово“ во организација на Ракометниот клуб „Алушовски“. Од 18 до 24 јуни 2018 во Маврово ќе се одржи четвртиот ... More

Веселин Вујовиќ во изборот за најдобар тренер за 2016 година

Традиционално Интернационалната ракометна федерација ги одбира најдобрите ракометари и тренери во светот за изминатата година. Во конкуренција за најдобар тренер за 2016 година ИХФ го вклучи и ... More