2 Results for month: 06/2015

Прв летен камп на Академија Алушовски

Исполнети очекувањата на првиот летен камп „Маврово 2015“ Од 15 до 20 јуни во Маврово се одржа првиот летен камп на „Академија Алушовски“. На кампот учествуваа 53 деца на возраст од 7 до 14 години ... More

Стевче Алушовски организира ракометен камп во Маврово

По завршувањето на натпреварувачката сезона, почнува сезоната на летните ракометни кампови за помладите категории. Прв на календарот е кампот во Маврово, од 15 до 20 јуни, што го организира поранеш... More