Финални натпревари за крај на Маврово 2016

More

Вежби, забава и натпреварување за зацврстување на тимскиот дух

More

Младен Ракчевиќ гостин во кампот „Маврово2016“

More

Се натпреваруваме и се забавуваме

More

Голманите денес го имаат својот ден на кампот „Маврово2016“

More

Прошетка низ прекрасните предели на Маврово

More

Драган Ѓукиќ на ракометниот камп „Маврово2016“

More

“Мојсо” и “Џомба” меѓу камперите на „Маврово 2016“

More

Филип Миркуловски дополнителна мотивација на утринските тренинзи

More

Прв ден, прв тренинг на ракометниот камп „Маврово 2016“

More