Последен ден на ракометниот камп Маврово 2017

Дојде и последниот ден на ракометниот летен камп Маврово 2017. Последен утрински тренинг требаше да покаже  што научија младите ракометари од искусните ракометни експерти, маке... More

Час по „француски ракомет“ и забавен тренинг за крај на шестиот ден на летниот камп Маврово 2017

На утринските тренинзи Марјан Колев ни го доближи своето искуство како тренер во Франција,  а попладневните ги заменивме со спортување надвор од спортската сала. Се забавував... More

Ракомет, гости, фотографирање, маскенбал- петти ден на летниот камп Маврово 2017

Петтиот ракометен ден го одбележаа македонските репрезентативци и ракометни легенди. На утринските тренинзи ги испративме Филип Миркуловски и Гоце Георгиевски, а му посакав... More

Ја почуствувавме убавината на Маврово, научивме повеќе за здравата храна, а како награда се дружевме со македонските репрезентативци

Четвртиот ден од летниот ракометен камп, ни започна со прошетка и уживање во прекрасната природа на Маврово. На гости ни дојде нутриционистот на Виталија, Марина, се запознавме ... More

На средина од нашата ракометна авантура, продолжуваме побогати за нови вештини

На средина од нашата ракометна авантура, му се заблагодаривме на Ѓукиќ за секој совет и споделените тајни на големиот мајстор. Му се заблагодаривме на Младен Ракчевиќ што го ... More

Ракомет за добредојде во третото издание на летен камп Маврово!

Првиот ден е зад нас. Пристигнавме, се сместивме, одморивме и денот го зачинивме со ракомет... Доволно за добредојде на третото издание на летен ракометен камп Маврово! More

Финални натпревари за крај на Маврово 2016

More

Вежби, забава и натпреварување за зацврстување на тимскиот дух

More

Младен Ракчевиќ гостин во кампот „Маврово2016“

More

Се натпреваруваме и се забавуваме

More