Довидување до Маврово 2019…

Со финалните натпревари се спушти завесата на уште едно успешно издание на ракометниот камп Алушовски. По четврти пат ракометните надежи имаа можност да го збогатат своето ... More

Како измина шестиот ден на ракометниот камп Маврово 2018 (ВИДЕО)

Претпоследниот ден на летниот ракометен камп Маврово 2018 е резервиран за завршните подготовки пред финалните натпревари. Утринските тренинзи на Александар Јовиќ беа увертира ... More

Како измина петтиот ракометен ден на летниот камп Маврово 2018 (ВИДЕО)

Специјални гости на ракометниот камп „Маврово 2018“ беа нуриционистите од Виталија. Меѓу утринскиот и попладневниот тренинг научивме за здравата храна и сите потребни состојки ... More

Како измина четвртиот ракометен ден на летниот камп Маврово 2018 (ВИДЕО)

Првиот летен ден беше доволен повод за мала прошетка низ падините на Маврово. Младите кампери можеа да уживаат во свежината на природата која ја нуди националниот парк и да ги ... More

Како измина третиот ракометен ден на летниот камп Маврово 2018 (ВИДЕО)

Убав сончев ден, а условите идеални за подготовки на отворено пред тренинг. Многу ракомет, малку фудбал, дружба и забава за крај на третиот ракометен ден на „Маврово 2018“. https://da... More

Како измина вториот ракометен ден на летниот камп Маврово 2018 (ВИДЕО)

Младите кампери го комплетираа вториот ракометен ден. Дружење, забава и два тренинга на ден како увертира за она што следи на „Маврово 2018“. Како измина вториот ден од ракометн... More

Како измина првиот ракометен ден на летниот камп „Маврово 2018“ (ВИДЕО)

По четврти пат, Маврово е домаќин на летниот ракометен камп во организација на ракометниот клуб Алушовски. Побогати за искуството, а охрабрени од успехот на изминатите изданиј... More