Шестти ден на ракометниот камп Маврово 2019

Ден пред финалните натпревари е одлично време за подигнување на тимскиот дух. Убаво време, свежината на мавровската шума, расположени кампери и забавата може да започне... More

Петти ден на ракометниот камп Маврово 2019

Еден поранешен, еден актуелен, двајцата ракометари на македонскиот национален состав. Легендарниот Петар Ангелов-Диви и Филип Кузмановски ги посетија камперите поделија по ... More

Четврти ден на ракометниот камп Маврово 2019

Започнавме со прошетка во националниот парк Маврово. Се собираше енергија за попладневните тренинзи, а нив ги предводеше легендарниот тренер на црногорскиот тим Будуќност, ... More

Трет ден на ракометниот камп Маврово 2019

На средина на ракометниот камп Маврово 2019, тренинзите се под полна пареа. Трите групи кампери двапати дневно спортуваат и се едуцираат. Во шест дена треба да го збогатат своето ... More

Втор ден на летниот ракометен камп Маврово 2019

Утрото на вториот ракометен ден на #Маврово2019 донесе тројца врвни професионалци и спортисти. Капитенот на македонскиот национален состав Кирил Лазаров заедно со искусниот ... More

Прв ден на летниот ракометен камп „Маврово“ 2019

Во првиот ден на летниот ракометен камп #MАВРОВО2019пристигна и првиот специјален гостин. Репрезентативниот голман 🇲🇰🏆🇲🇰Никола Митревски во посета на младите кампе... More