Четврти ден на ракометниот камп Маврово 2019

Започнавме со прошетка во националниот парк Маврово. Се собираше енергија за попладневните тренинзи, а нив ги предводеше легендарниот тренер на црногорскиот тим Будуќност, ... More

Започна петтиот ракометен камп во Маврово

НОВО ЛЕТО, НОВО РАКОМЕТНО ДОЖИВУВАЊЕ!По петти пат Маврово ќе биде домаќин на младите ракометни ентузијасти. Во организација на Академија Алушовски 70 млади ракометари од Макед... More

ФОРМУЛАР ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА ЛЕТНИОТ РАКОМЕТЕН КАМП МАВРОВО 2019

  More

Летниот камп „Маврово“ по петти пат ги отвора вратите за младите ракометари

НОВО ЛЕТО, НОВО ДРУЖЕЊЕ ВО МАВРОВО Од 17 до 23 јуни 2019 година, на падините на Маврово ќе се одржи петтиот ракометен летен камп во организација на ракометниот клуб „Алушовски“. ... More