Довидување до Маврово 2018!

Се спушти завесата на третото издание на летниот ракометен камп „Маврово 2017“. Во седум дена исполнети со забава, другарување и многу ракомет, идните ракометари ги усовршуваа ... More

Седми ден на ракометниот камп Маврово 2017 (ВИДЕО)

Зад нас е третото издание на летниот ракометен камп „Маврово 2017“. Спортувавме, се забавувавме и другарувавме. На крај пуштивме и по некоја солза на разделба и довидување до ... More

Шести ден на ракометен камп Маврово 2017 (ВИДЕО)

https://youtu.be/4t6zB_S6Gcg More

Петти ден на ракометен камп Маврово 2017 (ВИДЕО)

https://youtu.be/sP-hP7yCy3k More

Четврти ден на ракометен камп Маврово 2017 (ВИДЕО)

https://youtu.be/R0vvHJyQNZw More

Трет ден на ракометен камп Маврово 2017 (ВИДЕО)

https://youtu.be/LrURdKeGHaI More

Втор ракометен ден на летниот камп Маврово 2017 (ВИДЕО)

Учевме од Драган Ѓукиќ, се дружевме со Младен Ракчевиќ, но пред сè спортувавме. Погледнете мал дел од ракометните тренинзи на искусниот црногорски селектор и одличната атмосфе... More

Прв ден на летниот камп Маврово 2017 (ВИДЕО)

https://youtu.be/oPvpNMHj5y4 More

Маврово по трет пат во знакот на летниот ракометен камп на Академија Алушовски

Во понеделник (19.06.2017) започнa третиот ракометниот камп „Маврово 2017“. По успехот на првите две изданија, трета година во низа домаќин на младите ракометни таленти ќе биде хотел... More

Андон Бошковски дел од тренерскиот тим на летниот камп „Маврово 2017“

По трет пат оваа година ќе се одржи летниот ракометен камп во организација на „Академија Алушовски“. Од 19 до 25 јуни на падините на Маврово во шест незаборавни денови младите ... More