Од дневникот на кампот: ДЕН СЕДМИ

Последен ден на ракометниот камп Маврово2016 by akademija_alushovski More

Од дневникот на кампот: ДЕН ШЕСТИ

Шести ден на ракометниот камп „Маврово2016“ by akademija_alushovski More

Од дневникот на кампот: ДЕН ПЕТТИ

Петти ракометен ден во „Маврово2016“ by akademija_alushovski More

Од дневникот на кампот: ДЕН ЧЕТВРТИ

Четврти ден на летниот ракометен камп... by akademija_alushovski More

Од дневникот на кампот: ДЕН ТРЕТИ

Трет ден во ракометниот камп Маврово2016 by akademija_alushovski More

Од дневникот на кампот: ДЕН ВТОРИ

Втор ден на ракометниот камп „Маврово2016“ by akademija_alushovski More

Од дневникот на кампот: ДЕН ПРВИ

Измина првиот ден од летниот камп „Алушовски“ by akademija_alushovski More

АКАДЕМИЈА АЛУШОВСКИ

More