Прв ден на летниот ракометен камп „Маврово“ 2019

Во првиот ден на летниот ракометен камп #MАВРОВО2019пристигна и првиот специјален гостин. Репрезентативниот голман 🇲🇰🏆🇲🇰Никола Митревски во посета на младите кампери!