Втор натпреварувачки ден на „СКОПЈЕ КУП“

Во орагнизација на ракометниот клуб Алушовски од 28 до 30 декември 2018 година во главниот град на Македонија се одржува „Новогодишен Скопје Куп“. 11 Екипи, шест во машка и пет во женска конкуренција од генерациите 2002/2003 година, се натпреваруваат и другаруваат во спортската сала на Државното училиште за физичка култура Методи Митевски – Брицо.

На вториот натпреварувачки ден постигнати се следните резултати.

ТАБЕЛА 29.12.2018