ФОТОГАЛЕРИЈА: ОТВОРАЊЕ НА СКОПЈЕ КУП

Во организација на ракометниот клуб Алушовски 11 екипи, шест во машка и пет во женска конкуренција од генерациите 2002/2003 година, ќе се натпреваруваат и другаруваат во спортската сала на Државното училиште за физичка култура Методи Митевски – Брицо. За првпат во главниот град на Македонија се одржува „Новогодишен Скопје Куп“…