Како измина шестиот ден на ракометниот камп Маврово 2018 (ВИДЕО)

Претпоследниот ден на летниот ракометен камп Маврово 2018 е резервиран за завршните подготовки пред финалните натпревари. Утринските тренинзи на Александар Јовиќ беа увертира за она што следуваше попладне. Посебен мотив во нападот на младите ракометари беше како да се совлада Петар Ангелов на голот.