Ден за подготовка пред финалните натпревари (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Завршни тренинзи пред крајот на ракометниот камп за подобрување на техниката и подготовка за финалните натпревари. Утрото беше исцрпувачи за сите млади кампери, затоа попладне најмладите ракомениот тренинг го заминија со игри на отвореното игралиште. Останатите на попладневниот тренинг со  совети од Александар Јовиќ и Петар Ангелов.