Како измина петтиот ракометен ден на летниот камп Маврово 2018 (ВИДЕО)

Специјални гости на ракометниот камп „Маврово 2018“ беа нуриционистите од Виталија. Меѓу утринскиот и попладневниот тренинг научивме за здравата храна и сите потребни состојки за еден врвен спортист.