Маскенбал 2018: Имагинацијата преточена во креативност (ФОТО)

Маскенбалот веќе прераснува во традиција на летниот ракометен камп во Маврово. Првиот ден на летото овојпат го искористивме за многу забава, насмевки и креативни идеи, а за најуспешните имаше и по некоја симболична награда…