Како измина третиот ракометен ден на летниот камп Маврово 2018 (ВИДЕО)

Убав сончев ден, а условите идеални за подготовки на отворено пред тренинг. Многу ракомет, малку фудбал, дружба и забава за крај на третиот ракометен ден на „Маврово 2018“.