Трет ден на ракометниот камп „Маврово 2018“ (ФОТО)

Започнавме со фудбал, завршивме со ракомет. Заврши третиот ракометен ден на летниот камп Маврово 2018.

Последниот ден на пролетта го одбележавме на отворените терени во спортскиот комплекс Маврово. Заедничка фотографија за „добро утро“ и спомен за младите кампери. Сонце и пријатна температура се повод за малку фудбал на отворено за најмалите, но само како загревање за новите ракометни авантури. На средина на кампот на Академија Алушовски, идните ракометари ја усовршуваа техниката и координацијата.

Како измина третиот ракометен ден на летниот камп Маврово 2018 погледнете во продолжение…