Како измина вториот ракометен ден на летниот камп Маврово 2018 (ВИДЕО)

Младите кампери го комплетираа вториот ракометен ден. Дружење, забава и два тренинга на ден како увертира за она што следи на „Маврово 2018“.

Како измина вториот ден од ракометниот летен камп Маврово 2018, погледнете во продолжение…