Вториот ракометен ден во Маврово-вовед во вистинско ракометно доживување

Вториот ракометен ден во Маврово задолжен да ги внесе младите кампери во натпреварувачки ритам. Утрински и попладневни тренинзи, а меѓу нив дружење, карти, мундијалски фудбал, за секого по нешто…