Како измина првиот ракометен ден на летниот камп „Маврово 2018“ (ВИДЕО)

По четврти пат, Маврово е домаќин на летниот ракометен камп во организација на ракометниот клуб Алушовски. Побогати за искуството, а охрабрени од успехот на изминатите изданија, проверен тим ракометни работници е задолжен за ракометната надоградба и новите вештини кои младите ракометни кампери треба да ги научат во овие седум дена.

Повод е ракометот, а дружбата загарантирана…

Како измина првиот ракометен ден на кампот погледнете во продолжение.