Седми ден на ракометниот камп Маврово 2017 (ВИДЕО)

Зад нас е третото издание на летниот ракометен камп „Маврово 2017“. Спортувавме, се забавувавме и другарувавме. На крај пуштивме и по некоја солза на разделба и довидување до наредниот јуни и нови ракометни авантури…