Час по „француски ракомет“ и забавен тренинг за крај на шестиот ден на летниот камп Маврово 2017

На утринските тренинзи Марјан Колев ни го доближи своето искуство како тренер во Франција,  а попладневните ги заменивме со спортување надвор од спортската сала. Се забавувавме, вежбавме и научивме што значи тимски дух.