Втор ракометен ден на летниот камп Маврово 2017 (ВИДЕО)

Учевме од Драган Ѓукиќ, се дружевме со Младен Ракчевиќ, но пред сè спортувавме. Погледнете мал дел од ракометните тренинзи на искусниот црногорски селектор и одличната атмосфера на летниот камп Маврово 2017, во вториот ракометен ден…