Ракомет за добредојде во третото издание на летен камп Маврово!

Првиот ден е зад нас. Пристигнавме, се сместивме, одморивме и денот го зачинивме со ракомет… Доволно за добредојде на третото издание на летен ракометен камп Маврово!