НОВО ЛЕТО, НОВО ДРУЖЕЊЕ ВО МАВРОВО

НОВО ЛЕТО, НОВО ДРУЖЕЊЕ ВО МАВРОВО

Од 19 до 25 јуни на падините на Маврово ќе се одржи третиот ракометен летен камп во организација на „Академија Алушовски“. На старата локација, со проверен тим, побогати за искуство од две лета, ќе се обидеме да создадеме незаборавни моменти, одлична забава, да „украдеме“ некој совет од најуспешните ракометни ѕвезди. Нè очекува незаборавно трето издание на кампот „Маврово“.

Цена: 12 500 денари

Сместување 7 дена (6 полни пансиони), спортска опрема, дружење со познати ракометни експерти, македонски репрезентативци, интернационалци и тимот на „Академија Алушовски“.

Уплата на прва рата до 15 април во износ од 3000 денари на сметката на Ракометен клуб „Алушовски“

Примач: Ракометен клуб Алушовски
Сметка: 280108102096945
Банка на примач: Силк Роуд Банка

Цел на дознака: Уплата за учество на летен камп „Маврово 2017“ за (име и презиме на учесникот)

Девизна сметка

Сметка 2952-8385  004402714
ИБАН:MK07280102000549207
SWIFT: KRSKMK2X
Банка на примач: Силк Роуд Банка

Цел на дознака: Уплата за учество на летен камп „Маврово 2017“ за (име и презиме на учесникот)

Пријавата за учество на летниот камп можете да ја пополните на следниот линк.

Или контактирајте нè на телефонскиот број 078 434 006.