Пријавување за третото издание на летниот камп „Маврово 2018“

Од среда, 26.03.2018, започна пријавувањето за новата, четврта, сезона на летниот камп „Маврово“ во организација на Ракометниот клуб „Алушовски“. Од 18 до 24 јуни 2018 во Маврово ќе се одржи четвртиот летен камп „Маврово 2018“. Дојдете да се забавуваме, другаруваме и напредуваме во ракометната игра. Пријавете се преку контакт формата во продолжение или на телефонскиот број 078 434 006.

Повеќе детали можете да најдете на следниот ЛИНК