Ракометна Академија Алушовски

Спаѓам во ретките врвни спортисти кои се одлучиле на ваков чекор затоа што знаме дека работиме на проект од огромно значење за нашата држава Р.Македонија. Тоа е за нас огромен предизвик и уште поголема одговорност и работа во нашето секојдневие.
Свесни сме за тоа но предизвиците не се тука за да не уништат, него напротив да го зацврстат нашиот карактер на патот на успехот по кој со сигурност чекориме.

Настани

3 Mar

Пријавување за третото издание на летниот камп „Маврово 2018“

Од среда, 26.03.2018, започна пријавување... More

 
“Спортист не можи да трча со пари во неговите џебови. Тој мора да трча со надеж во неговото СРЦЕ и СОН во неговата глава ” - Emil Zatopek
 


Над 200 членови и во пораст, Ние ја Обожаваме нашата Академија


 pexels-photo-105238


НАШИ ПРИЈАТЕЛИ
logopexels-photo-105238